Tuesday, March 1, 2011

kerinting dan tak coming

curly ni berada di kampung



coming soon!

begitulah jua dengan dendro aggregatum dendrobium lindleyi ni yang tak coming2.. dok mcm tu je. Memang nak kena jemur habisan lagi ni.. rasanya sekarang ni dah sepatutnya musim dia menonjolkan bunga nya..

2 comments:

  1. Wa...cantiknya orkid2 sekelian..

    Kat blog saya pun banyak spesis tak ber'ID' sebab saya ni buta ID sket..

    Saya link blog ni ke blog saya ye..thanks!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget