Tuesday, April 5, 2011

Vascostylis Roll on Red 'Somsri' (Vasco Crownfox Red Gem x Ascda Peggy Foo)

Saya suka 'makngah' ni sebab tone kaler dia yang dark red dan shape petal dia pada mata saya amat menarik.. bunga dia pon tak besar sangat..Dan yang paling senang bila dia sangat rajin berbunga walau digantung bogel mcm tuh.. akar dah manjang sedepa tu yang kena gantung dia tinggi kat tempat yang dapat cahaya lebih... semua pic kena snap siang hari ngan camera henpon cap ayam ni sebab bila malam tak masuk gambar dek kaler dia yang terang benderang tu.. Semua gambar ni di snap dari minggu lepas, selaras dengan 'pengembangan'nya..




 





dari jauh, 'penjengok spike' tengah ushar tengok kot2 ada yang baru muncul

2 comments:

  1. Saya sangat suka warnaya. So motherly, but firm!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget