Wednesday, February 9, 2011

Tersangat Malas


phal kat atas ni tatau mana hilang tone kaler purple dia, luntur kot kena air hujan kat KL ni

bulbo apodum ni bau mcm lemon.. tajam gak bau nye. kembang tak lama dalam 4,5 hari saja

 

 Flickingeria fimbriata kah?


susulan yang minggu sebelom balik kampung.. rasanya sikit lagi baru dia kembang habis, sudi2 lah utk ID kan

.Hoya sp.. tak sah rasanya kalau orkid ni tak diselang seli dengan hoya
biasa panggil yang ni hoya shooting star.. ntah nama betul ke tidak, nak kena bukak 'kamus kak sofie 3rd edition"

phal amabilis kah? ni pokok makcik kat kg. sekali lagi balik jenguk sah kena masuk bonet mai KL nih


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget