Wednesday, January 26, 2011

rojak

saya tatau nak enterframe gambar mana dulu. sebab masa snap tu sampai kena ambik 5,6keping nak pastikan betul2 clear gambar tu.. maklom lah kamera henpon cap ayam. asal singgah je rasa nak bergambar, asal bergambar je rasa nak dapatkan 'kepuasan' walau kekadang tu blah mcm tu jek sebab dah bosan tapi gambar masih x clear. tu yang terbawak dari petang ambik gambar.. malam tu sambung balik kot2 lagi cun.
dendro secundum ni masa 1st post rasmi pecah tanah hari tu rasanya yang tu mak dia.. ni anak dia plak posing sebab agak kemetot skit hehehe.. tapi Alhamdulillah, muda2 lagi dah bagi 1 waris.

tgk la waris tuh, bape tahun lagi la nak tunggu cane matang, pastuh daun luruh pastu kalau ada rezki dia spiking, pastu ada waris lagi?


yang ni versi night gardener, kalau dah kembang penuh mesti lagi cun ngan kaler striking oren pink tuh

mcm dah malas tapi bila pk kan tajuk atas tu rojak nak kena tambah skit lagi la perisa, masa beli ni di tagging sebagai Brassavola Little Stars, jenis ni walau sekali kluar 2,3 kuntum tapi lepas maghrib je mula lah dia mengeluarkan aroma baunya yang tersangat wangi. nak classify kan mcm mana pun tatau.. sengaja letak dekat2 tingkap supaya angin tiup bau sampai kedalam.. bila dah tak bunga letak jauh2..hehehe  


bulbo NOID ni tersangatlah 'RARE RI RUK' . biarlah dia dengan 'ke RARE an' nya utk tempoh yang tak berapa lama lagi sebelom 'selamat'




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget